Sıcak 4G LTE USB wifi güvenlik cihazı Yönlendirici Ağ Kartı Ethernet Modem Sopa Kablosuz Demodülatör Mobil Geniş Bant SIM Kart Dizüstü PC İçin

₺326.13 ₺228.23

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: w133384

Tanım

Özellikler:

1. Ürün eylemi: Bu ürün, kullanıcılara 4G yüksek hızlı internet sağlamak için tasarlanmıştır ve dünyadaki çoğu ülkenin ve operatörün ana 4G frekans bantlarını destekler.

2. Ağ: Ürünün yalnızca yüksek hızlı 4g'yi otomatik olarak gerçekleştirmek için arama yapmak ve bağlanmak için operatörün SIM kartını takması gerekir broadband.It ayrıca, kullanıcıların cep telefonlarını ve bilgisayarları internete bağlayabilecekleri bir Wi-Fi erişim noktası da vardır.

3. Kullanıcı: Ürün ağırlıklı olarak araç kullanıcıları, iş seyahatinde olanlar ve açık hava etkinlikleri için tasarlanmıştır. travelers.It düşük güç tüketimi ve uzun pil ömrü ile aynı anda 10 kullanıcıya kadar destekleyebilir.

4.Kullanışlı ve taşınabilir: 4GDONG001'İN kullanımı kolay ve şıktır.Küçük boyutu ve hafifliği, her yere götürebilirsiniz, ister toplantı ister ev olsun, iyi bir seçimdir.

5.Nasıl kullanılır: Arka kapağı aşağı itin.ardından SIM kartı, kart çekirdeği aşağı bakacak şekilde takın.ardından WiFi almak için USB bağlantı noktasını güç kaynağına takın.ardından Wi-Fi'ye bağlanın ve internette gezinebilirsiniz.son WİFİ bağlayın, girmek için tarayıcıda 192.168.100.1'i açın

Tanım:

Sadece 4G USB Modem değil, aynı zamanda USB Wi-Fi Yönlendirici kablosuz 3G, 4G ağında ve Wi-Fi ağında kullanılabilir.Kullanışlı ve taşınabilir, 4GDONG001 kullanımı kolay ve şık. 1e1 ofis ve ofis için yüksek hızlı internet home.It dizüstü bilgisayarlar, dizüstü bilgisayarlar, umpc'ler ve cihazlarla da kullanılabilir.Kablosuz yönlendirici görevi görmek için bir SIM kart takmanız yeterlidir, kurulum gerekmez.

Özellikler:

Malzeme: plastik

Çip: 9600

4G frekans bandı: B1 / B3 / B5

Veri hızı: 100 Mbps

Wi-Fi iletim standardı: 802.11 b

Renk: beyaz

Arayüz: USB

Paket içeriği:

1 adet * USB ağ kartı

Notlar:

1. Manuel ölçüm nedeniyle 0-1 inç hataya izin verin.Anlayışınız için teşekkürler.

2. Monitörler aynı kalibre edilmez, fotoğraflarda görüntülenen öğe rengi gerçek nesneden biraz farklı olabilir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Malzeme Plastik
Arayüz USB
Wi-Fi İletim Standardı 802.11 b
4G frekans bandı B1 / B3 / B5
çip 9600
Sertifika Hiçbiri
Marka Adı EDUP
Renk Beyaz
Kaynak Anakara Çin