Sokmak gerçekçi yapay penis vibratör ısıtma vibratörler gibi hissediyor cilt vantuz Penis uzaktan kumanda yetişkin seks oyuncakları kadınlar için

₺916.19 ₺732.88

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: w264993

Tanım

Not: Henüz yapılmamış resimler veya videolar hakkında bilgi almak istiyorsanız

incelendiğinde, lütfen aşağıdaki videoyu tıklayın veya çevrimiçi müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin.

Bu öğe hakkında

Gerçekçi Sokmak Dildo Vibratör-Bu yapay penis, itme, titreşim, ısıtma işlevleriyle tam olarak gerçek bir penise benziyor.Yapay penis canlı glans, gerçekçi penis damarları, dolgun kırışıklık topu, kalın döndü penis mili, yapay penis dokunduğunuzda, gerçek dokunma stimülasyonunu yaşayın, güçlü germe ve titreşim vajinal G noktasını uyarır ve sıcak ısıtma tasarımı gerçek cilt sıcaklığını hisseder.

Güçlü Mod-Isıtılabilir itme yapay penis, etliden güçlüye kadar 7 itme hızına ve 7 titreşim moduna sahiptir, lütfen size uygun modu seçin ve çift stimülasyon yaşayın.

Sıvı Cilt Dostu Silikon-İtme titreşimli yapay penis, vajinal stimülasyonla gerçek cilt teması gibi yumuşak ve ipeksi cilt dostu bir tasarıma sahip sıvı silikondan yapılmıştır.

Güçlü Vantuz - Bu yapay penis vantuz herhangi bir düz yüzeyde kullanılabilir ve banyolar, mutfaklar, yatak odaları, ahşap kapılar, masalar, duvarlar, zeminler gibi en pürüzsüz yüzeylere sıkıca yapışır.

Gizli Paketleme-Ultra gerçekçi yapay penis, mutlak gizliliği sağlamak için özel olarak paketlenir ve gizlice gönderilir.

Çok fonksiyonlu Gerçekçi Sokmak Dildo

Bu yapay penis cilt kadar pürüzsüz ve yumuşaktır, geri çekilebilir, titreşimli ve ısıtma fonksiyonları, 7 geri çekilebilir mod ve vajina ve anüsü uyarmak için 7 titreşimli mod, zayıftan güçlüye, yumuşaktan vahşiye, lütfen size uygun modu seçin, uzaktan kumanda ile kullanılabilir.

Cilt dostu Silikon Malzeme

Bu itme yapay penis sıvı silikon, çok yumuşak, gerçekçi dokunuş, kalın penis mili, gerçekçi dokudan yapılmıştır.

Güçlü Vantuz ve Uzaktan Kumanda

Yapay penis stimülatörü, herhangi bir pürüzsüz yüzeye iyi yapışabilen güçlü bir vantuz tabanına sahiptir.Banyolar, mutfaklar, yatak odaları, ahşap kapılar, masalar, duvarlar, zeminler gibi.

Makul Boyut

Vibratör ergonomiye göre tasarlanmıştır ve hassas noktaları makul şekilde uyarabilir.İster çalışıyor, ister seyahat ediyor veya dışarı çıkıyor olun, yanınıza alabilirsiniz.

Gizli Paket

Yapay penis itme vibratörü özel olarak paketlenir ve gizlice gönderilir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Parça Sayısı Bir Birim
Özellik 3 kalın dildo seks shop
Özellik 2 kadınlar için vibratör dilldo
Malzeme sıvı silikon
Marka Adı gqıubı
Özellik 4 vantuz mastubatörü
Özellik 1 titreşimli dildo sexyshop
Kaynak Anakara Çin
Müstehcen Resim No
Model Numarası kadınlar için vibratör sexshop
Cinsel Açıdan Müstehcen No
Boyut sex tooys for women
Öğe Türü Dildolar