LED D5S Araba kafa lambası ampulleri 20000Lm Projektör İçin Tak ve Çalıştır Soğuk Beyaz Süper Parlak Yüksek Güç CANbus hazır Hata ücretsiz 2 adet

₺1 977.88 ₺830.77

  • Etiketler: led d5s araba kafa lambası ampulleri, led'e saklandı, d1s 4300k'nın sohbeti, d3s 5000k'nın sohbeti, led güncelleme kiti, led far
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: w287307

Tanım

LED D2S D2R D1S D1R D3S D3R D4R D4S D5S D8S Araba kafa lambası ampulleri 20000Lm Tak ve Çalıştır projektör Beyaz 1: 1 Süper Parlak 1 Yıl Garanti 2 ADET

NOT: Piyasada çok fazla balast bulunduğundan (binlerce), her fabrika tarafından üretilen balastların elektronik parametreleri şunlardır different.So her balast ile tam uyumlu LED farların böyle bir tak ve çalıştır versiyonu yoktur.Bu LED farını taktıktan sonra çalışmazsa lütfen iade edin. (Mağazamız platformun ücretsiz iade hizmetine katıldı.) Böyle bir planı kabul etmiyorsanız, lütfen bu ürünü satın almayın.teşekkürler.

Bu sorunu çözmek için LED farların tak ve çalıştır olmayan bir versiyonuna sahibiz, satın alınacak bağlantı:

https://www.worldtreat.com.tr/item/4000235587069.html

NOT: Bu LED farın arkasında bir fan olduğundan, orijinal hıd'den daha büyüktür, bu da orijinal toz kapağının kapanamamasına neden olabilir.Eğer öyleyse, lütfen genişletilmiş toz kapağını ayrı olarak satın alın.

Ürün tanıtımı:

Renk sıcaklığı: 6500 K Soğuk Beyaz

Çalışma sıcaklığı: -40 ℃ -120 ℃

Koruma seviyesi: IP68

İçin kullanılır: far

Paket içeriği:

2×LED far lambaları

☀Yüksek Parlaklık.%100 ARTTI.☀

Güçlü Büyük LED Cips. 2 Taraf ışık.KOÇANI DEĞİL.HID lambalarla karşılaştırıldığında, mesafe 1 kat artar ve parlaklık 3 kat artar.Parlak ama diğer sürücüyü göz kamaştırmayacak.Işıklar standart, güvenli sürüş yazın.

☀Yüksek kalite, 1 yıl garanti.☀

Çoklu soğutma teknolojisi.Nikel kaplama çift bakır boru ve Saf bakır substrat, ısı transferi daha hızlı.Havacılık alüminyum gövde, genel ısı dağılımı.Akıllı sıcaklık kontrol sürücüsü.Servis ömrü 50.000 saatin üzerindedir.

☀1: 1 Tasarım.Tak ve çalıştır.☀

Gerçek Tahribatsız kurulum.

Not: D2,D4'ü takarken, yüksek voltaj soketi ampulle temas etmemelidir, mesafe >5mm olmalıdır.

☀Koruyucu Tasarım.IP68 seviyesi.☀

Su geçirmez.Toz geçirmez.Soğuk geçirmez.Yüksek sıcaklık dayanımı.IP68 koruma seviyesi.Her türlü kötü hava koşulunda herhangi bir sorun olmayacaktır.

☀365 Gün Ücretsiz Değiştirme☀

Garanti:

●Ürünün alınmasından itibaren 365 gün içinde veya teslimatı otomatik olarak onaylayan sistem, ürünün ana gövdesinde üreticinin garanti hizmeti kapsamında kalite sorunları varsa ("insan dışı hasar" sorununa atıfta bulunarak), satıcı alıcıya ücretsiz bir yedek vermeyi vaat eder.

●Ürün kalitesi koşulları, yalnızca yazılım yükseltmeleriyle çözülemeyen ürün donanım kalitesi sorunlarına ve insan dışı zararlara atıfta bulunur.

●Hizmet geçerliliği: Alıcının paketin alındığını onayladığı tarihten itibaren 365 gün.

●Servis süreci: Alıcı ücretsiz değiştirme hizmetini başlatır ve ürünü geri gönderir.Satıcı, iade edilen ürünün alındığını onayladıktan sonra, siparişin ilgili ürünüdür.Satıcı yeni bir yedek göndermeyi düzenler.

●Ürünü iade maliyeti alıcı tarafından ödenir ve nakliye maliyeti yeni değiştirme satıcı tarafından ödenir.

●Alıcı ücretsiz değiştirme hizmetini başlattığında,satınalma siparişi numarası ve kalite sorunu kanıtları (örneğin: video, ürüne özgü kod vb.) gereklidir.

Yorumlar

Anonymous

Xenon üreticileri ile Citroen thp'de mükemmel bir şekilde servis edilir ... Bilgisayardaki arıza lambalarını suçlamaz ... Tavsiye ederim

Anonymous

Świecą super lemon c4picasso2

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Gerilim 12V
Watt 35W-80W
Sertifika ce, FCC'NİN
Marka Adı chopdark'ın
Kaynak Anakara Çin
Renk sıcaklığı 6500K'NIN sohbeti