1/2M LED dolap altı ışığı Şerit kablosuz PIR hareket Sensörü gece ışıkları IP65 pil USB Merdiven Dolap Dolap Dolap Lambası

₺324.40 ₺220.55

  • Etiketler: kabine ışık şeridi altında led, ev ışıkları dekorasyon, yatak led, mutfak tezgahı, Dolap Işık, kabin spot ışığı 110 v ince
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: w300745

Tanım

LED hareket sensörü esnek şerit ışık pil USB güç çift modlu hareket aktif dolap yatak odası mutfak aynası için sensörlü yatak sayacı dolabı gece ışıkları altında

Tanım:

Özellikler:

100 % brand new ve yüksek kalite!

* Yüksek kaliteli 2835SMD, her metre 60LEDs, seçim için üç açık renk, 3000K Sıcak Beyaz, 4000K Nötr Beyaz ve 6500K Soğuk Beyaz, yüksek parlaklık ve güçlü çift taraflı yapışkan ile yapın.

* İsteğe bağlı dört Mod: Hareket sensörü ve manuel Modlar: Üstteki" açma/kapama "düğmesi ve 24 Saat ve gece Modları: yandaki" Güneş/Ay " anahtarı.Bu LED dolap ışığının üstündeki düğmeye bastığınızda, kırmızı ışık yanarsa, anahtarın her zaman çalışacağı anlamına gelir; kırmızı ışık kapanırsa, bu da hareket sensörü moduna dönüştüğü anlamına gelir.Düğmeyi "Güneş" Moduna getirdiğinizde, bütün gün 24 saat çalışacaktır; “Ay” moduna ayarlarsanız, sadece geceleri çalışacaktır.

* Çift güç kaynağı ve zaman gecikmesi ayarı: Bir mikro USB portu ile, bu LED dolap ışığı doğrudan USB kablosu(dahil) ile güçlendirilebilir, bu da daha fazla tasarruf veya 4 adet AAA pil (dahil değildir), daha uygun.Ve bir Zaman Gecikmesi düğmesi var, ışık açma süresini 15 saniyeden 5 dakikaya kadar gecikmeli olarak ayarlayabilirsiniz.Sadece 5 V USB şarj aleti ile güçlendirilebilir.

* Esnek uygulama: Güçlü yapıştırıcı ile kabine şerit ışık altında LED, ekstra ihtiyacınız olan her yere hızlı bir şekilde monte etmenizi sağlar light.It bir çift taraflı yapışkan, zaman soyulabilir kağıt, lütfen careful.It ihtiyacınız olan uzunlukta da kesilebilir, sadece kesmek için makas kullanın bakır konektörlerin bulunduğu küçük siyah çizgi.

* Güç Tasarrufu: Isı yok, düşük güç tüketimi, istikrarlı performans.Bu kabin gece şeridi ışığının LED gücü, 10W akkor ampulle aynı ışığı üretmek için 2,4 W'a kadar tüketir.Sadece hareketinizi aldığında yanar, Otomatik kapanır.

* Su geçirmez ve toz geçirmez: IP65 su geçirmez sınıf ve toz geçirmez ile stip ışık, sadece dolap için uygun değil, aynı zamanda dolap veya banyo için de uygun hale getirir, lütfen pil kutusunun su geçirmez olmadığını unutmayın.

* Kapı, tavan arası, karanlık, bodrum, garaj, kiler, mağara, dolaplar, dolap, dolaplar, dolaplar vb.İçin uygundur.

Özellikler:

Tipi: Hareket Sensörü kontrol kutusu ile 5 V 2835 LED şerit

İşık Rengi: Sıcak Beyaz(3000 K) / Nötr Beyaz (4000 K) / Soğuk Beyaz (6500 K)

Algılama Mesafesi: 2 m - 3 m

Zaman Gecikmesi: 15 sn-5 dak (ayarlanabilir)

Sensör: ışık + hareket sensörü

LED Şerit Uzunluğu: 1 M/2 M

Led ADET: 1 M / 60 leds, 2 M / 120 leds

Su geçirmez Sınıf: IP65

Pil: 4 XAAA Pil (Dahil Değildir)

USB: 5 V / 1A(1 M/3.28 ft USB Güç Kablosu Dahil)

Çalışma Modları:" AÇIK "ve " PIR"

Düğmeye bastığınızda Kırmızı ışık yanar, LED şerit ışığı her zaman açık tutar, Düğmeye tekrar bastığınızda kırmızı ışık söner, "PIR" modu olur.

Paket içeriği:

1x LED şerit ışıklar

1x LED Hareket Sensörü Kontrol Kutusu (4 XAAA Pil Dahil Değildir)

pil kutusu için 1x çift taraflı yapışkan

1x USB Güç Kablosu

Yorumlar

Anonymous

Görüntü ile gerçek ürün arasındaki bir fark, denetleyiciden ışık şeridine giden kurşun telin listede beyaz olarak gösterilmesidir, ancak teslimatta siyahtır. Onu beyaz bir rafın önüne monte ediyordum, böylece siyah tel yüzüne geldi. Yine de büyük bir sorun değil, bazı beyaz plastik shrink sargılar bunu düzeltmelidir

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Gerilim 5V
Akıllı Cihaz mı NO
Özellikler (ışık boncukları / m) 60
Sertifika ce, CCC, LVD'NİN, EMC, FCC'NİN
Öğe Türü Şerit
Ömür 30000
LED Çip Modeli SMD2835'NIN sohbeti
Kaynak Anakara Çin
Neden Yatak odası
LED Çip Markası SANAN
Güç Tüketimi (W / m) 2.88 W / m
Renk Sıcaklığı (K) 3000 K / 4000 K / 6500 K
su geçirmez Evet
Şerit tipi SMD
Güç Üretimi hareket
Led Sayısı / M 60
Güç Kaynağı DC
Marka Adı JGT
Model Numarası 80575
Kısılabilir olduğunu No