MR52 ZZ Rulman ABEC-5 (10 ADET) 2*5*2.5 mm Minyatür MR52ZZ Bilyalı Rulmanlar Kaliteli L - 520ZZ W52

₺116.13 ₺76.59

  • Etiketler: rulman 623zz abec, rulman 7x22x7 abec, abec 9 rulman, rulmanlar mr52zz 2x5x25, mr63zz avec7 rulmanlar, 605zz abec 10 rulmanlar, abec 21 rulmanlar, rulman abec 14, r2 5zz rulman abec 1, rulman 6005 abec
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: w358450

Tanım

Biz 10 yıldan fazla deneyime sahip Çin'den bir şirketiz, çeşitli modeller, çeşitli rulmanlar sağlayabiliriz · * yüksek hizmet seviyesi, rekabetçi fiyatlar, yüksek kaliteli rulmanlar · * Birçok rulman modeli nedeniyle, hepsini gösteremez, sormak için mektubun içinde durabilirsiniz · * Eğer büyük miktarlarda mallara ihtiyacınız var, teklif yapmak için lütfen bizimle iletişime geçin; · daha rahat ve verimli lojistik hizmetleri sunmak için bir dizi uluslararası lojistik işbirliği ile.

Uluslararası Alıcılar - Lütfen dikkat: İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretine dahil değildir.

* Sorunuz 6 saat içinde cevaplandırılacaktır ·Size yardımcı olabileceğimiz bir şey varsa.pls bize ulaşın. * Hazırlanmak için daha fazla zamana ihtiyacımız olursa sizi bilgilendireceğiz. * Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir. * Göndermeden önce malları dikkatlice kontrol edeceğiz. * Göndermeden önce malları dikkatlice kontrol edeceğiz. * Sipariş işlerken lütfen adresinizi dikkatlice kontrol edin..Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi. (Rus arkadaşlar tam adınızı yazmanız gerekir, aksi takdirde parsel alamazsınız.) * SERVİS TRANSIT süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir. * Eğer ödeme itibaren 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri.Amacımız müşteri memnuniyeti!Ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız, lütfen öğelerinizi aldığınızda bizim için "Olumlu geribildirim" ve "5 Mükemmel yıldız" bırakmaya yardımcı olun ve sizin için aynısını yapacağız.Şimdiden teşekkürler!Biz onlar hakkında bilmiyorsanız sorunları çözmek mümkün değildir!

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Model Numarası MR52 ZZ
Malzeme Rulman Çeliği
Kaynak Anakara Çin
Marka Adı JZN