Yorgan Cetvel Desen Yapma Cetvel DIY Elbise Makineleri Cetvel Günlük Kabin Trim Aracı Moda Tasarımı Ve Kılavuzları Kumaş

₺93.10 ₺40.89

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: w424182

Tanım

Tanım:

Yüksek kaliteli akrilik malzemeden yapılmış Yorgan Cetveli hafif, korozyona dayanıklı, aşınmaya dayanıklı ve dayanıklıdır.Bu kabin dekorasyon dikiş cetveli, profesyonel terziler, çıraklar ve kendin yap yaratma meraklıları için uygundur.

Özellikler:

Ürün adı: Yorgan Cetvel

Malzeme: 2D Akrilik

Renk: şeffaf renk

Ürün ölçüleri:

Küçük: yaklaşık 15.2x15.2x0.3 cm / 6x6x0. 12in

Veya

Orta: yaklaşık 20.3x20.3x0.3 cm / 8x8x0. 12in

Veya

Büyük: yaklaşık 25.4x25.4x0.3 cm / 10x10x0. 12in

Ürün ağırlığı: 60g / 90g / 120g

Ürün listesi:

1 * Yorgan Cetvel

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【DIY Kesme】 Benzersiz diyagonal tasarımı ile Yorgan Cetveli DIY için uygundur, böylece benzersiz desenleri kesmek için hayal gücünüzü ve yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz.

2.【Yüksek Kaliteli Malzeme】 Kapitone Cetvelleri yüksek kaliteli akrilikten yapılmıştır material.It anti-basın, aşınmaya dayanıklı, kırılması kolay değil ve dayanıklıdır.

3.【Mükemmel işçilik】 Kapitone Şablonları zarif bir kesme işlemi ile işlenmiştir, bu nedenle ölçek doğrudur, doku açıktır, çapak yoktur ve kullanımı rahattır ve ellerinize zarar vermez.

4.【Yaygın Olarak Kullanılan】 Kesim için Akrilik Kapitone Şablonları, ev dikişi, nakış, iğne işi ve el sanatları işlemenin yanı sıra DIY el sanatları vb.İçin kullanılabilir.

5.【Benzersiz Hediye】 Akrilik Kapitone Cetvel, mezuniyet, doğum günü, Anneler Günü, Noel, Sevgililer Günü vb.İçin uygun kız arkadaş, eş, kız kardeş, kız, anne ve arkadaşlar için hediye olarak kullanılabilir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Malzeme Akrilik
Kaynak Anakara Çin