Montessori Oyuncak Eğitici Ahşap oyuncak araba tornavida Meşgul Kurulu Temel Beceri Tornavida Bebek Oyuncak Montessori oyunları 3 6 yıl

₺245.89 ₺162.20

  • Etiketler: montessori eğitici ahşap oyuncaklar, meşgul küp, montessori oyuncakları, faaliyet kurulu bileşenleri, çocuklar için meşgul kitaplar
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: w456651

Tanım

Mermi Noktaları:

1、Doğal işçilik: Montessori tornavida tahta Setimiz sağlıklı ahşaptan yapılmıştır ve kavisli kenarlarla tasarlanmıştır.Tornavida Tahtası Seti Oyuncağının pürüzsüz köşeleri küçük eller için rahattır ve bireysel oyunu güvende tutar.

2、Yetenek Geliştirme: Montessori Tornavida tahtası Seti, tanıma yeteneğini geliştirebilen, el-göz koordinasyonunu geliştirebilen, bilişsel yeteneği geliştirebilen, araç öğrenmeyi, yaşam becerileri öğrenmeyi geliştirebilen pratik bir oyuncaktır.Çocuklar, Tornavida Tahtası Seti Oyuncağıyla bir tornavida ve altıgen kafanın nasıl düzgün kullanılacağını öğrenecekler.

3、Zihinsel Memnuniyet: Meşgul Montessori tornavida tahtası Setimiz eğlenceli bir oyuncaktan daha fazlasıdır, tornavida tahtası seti oyuncağımız çocuğunuzu zorluklarla yönlendirir ve güvenlerini ve esnekliklerini artırır.

4、Oynayarak Öğrenin: Montessori Tornavida Tahtası seti özel bir beceri öğrenme tahtasıdır, tornavida tahtası seti oyuncağı çocuklara tornavidayı nasıl kullanacaklarını öğrenmeleri için ilham verir, böylece ince motor becerilerini geliştirir.

5、Mükemmel hediye: Montessori konseptine dayanarak, öğrenme sürecini ilgi çekici bir oyuna dönüştürmek için bu Montessori tornavida Tahtası setini tasarladık.Tornavida Seti Oyuncağımız çocuklar ve küçük çocuklar için mükemmeldir.

Tanım:

Montessori Tornavida Tahtası Seti, çocukların tornavidaların çalışma becerilerine hakim olmalarına ve çocukların çıkarlarını geliştirirken uygulamalı yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olabilir.Çocuğunuzun el-göz koordinasyonunu ve yaşam becerilerini geliştirmek için zorlukları bağımsız olarak tamamlayın.Çocukların oyun oynarken öğrenmelerine, öğrenmeye olan ilgilerini ve özgüvenlerini geliştirmelerine izin verin.

Belirleme:

Adı: Montessori Tornavida Kurulu Seti

Malzeme: ahşap

Boyutu: yaklaşık 23*13.8*2.5 CM

Yaş aralığı: 3 yaş ve üstü

Ambalaj Listesi:

1 * tahta

8 * Vidalar (farklı türleri)

3 * tornavida anahtarı

Not:

Resimdeki boyut manuel ölçümdür, küçük bir hata olacaktır, lütfen gerçek ürüne bakın.

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe renk farkı var, lütfen anlayın.

Yorumlar

Anonymous

düşündüğümden daha küçük ama harika görünüyor ve kaliteli.

Anonymous

açıklamaya uyun

Anonymous

Ürün iyi bitirmek

Anonymous

ÇOK doğru

Anonymous

iyi görünümlü

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Özellik 2 motor becerileri
Tema İşgaller
Özellik 1 montessori kurulu
Kaynak Anakara Çin
Yaş Öner 0-3y, 3-6y
Özellik 3 çocuk motor becerileri oyunları