5 adet Tam elmas 5D DIY elmas boyama "Buda" elmas nakış çapraz dikiş boyama oturma odası düğün dekorasyon

₺559.93 ₺414.43

  • Etiketler: lıuyutıng elmas boyama, gotik elmas boyama, elmas boyama pennendoos, sanatçı elmas boyama, lapine elmas boyama, evcil elmas boyama, diamon elmas boyama, tabla elmas boyama, estuche elmas boyama, feist elmas boyama
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: w489832

Tanım

- Porduct adı: Yeni nesil DIY elmas boyama - - - Rubik küp elmas boyama-Özellik: kare elmas; Elmas tuval komple kapak, tam elmas nakış-Malzeme :447 DMC renkleri ile yeni nesil yuvarlak reçine elmas-Ambalaj: Renk kutusu / çanta-Çok amaçlı: kullanılabilir odası, banyo, Tuvalet, Mutfak, çalışma, ev, ofis, otel, restoran ve Bar-süreç :Yeni teknoloji , Farklı kare elmas ve diğer elmas ile. bu son teknoloji-üretici :Türük Zhui yıldız elmas boyama fabrika DIY Elmas boyama üretim adımları bir. kutu / çanta ve elmas çekme özel aletlerini kontrol edin.b. Kodlama sırasına göre düzenlenmiş reçine elmas rengini görüntüleyin.c. Yukarıdaki bant çizimini ortaya çıkarın, renk kodlamasına karşılık gelen birçok sembol göreceksiniz.d. Karşılık gelen renk kodlu kelepçeye göre karşılık gelen reçine kakma elmasları.e. önerilen bir tür reçine elmas bir set tamamlandı faster.f.In mükemmel bir elmas boyama oluşturmak için, her satır sembolünün tek bir yerde bir araya getirildiği çizimlerin sıkışmış kalması gerekmez diamonds.g.To çizimlerde iyi bir şekil kesin, düzleme monte edilmiş sıralı diziyi tutun yukarıdaki malzemeden.h. Ek yerleri düzgün karşı düz gerekir, çatlaklar yok.i. iyi bir dövüşten sonra, tutkalın karşılık gelen sembollerindeki boşluğun geri kalanı diamonds.j.To iyi bir elmas çizimi tamamlayın, uygun bir çerçeve seçiminize koyun (ürün çerçeve içermez).Fotoğraf Özel Hakkında Aileniz veya kendi portreniz, düğün resimleriniz, seyahat fotoğrafları, evcil hayvanlar, güzel manzaralar vb.Gibi elmas boyama yapmak istediğiniz fotoğrafı özelleştirmek gerçekten popüler ve modaya uygun.Daha sonra kendi fotoğrafınızı ailenizle birlikte kendi ellerinizle yapabilir ve son olarak evinizin duvarındaki bir çerçeveye koyabilir veya başkalarına benzersiz ve unutulmaz bir hediye olarak verebilirsiniz!Sadece sipariş verin ve fotoğrafınızı bize gönderin, size istediğiniz herhangi bir fotoğrafın mükemmel bir elmas nakışını vereceğiz!

Nakliye navlun hakkında: Dünya çapında ücretsiz kargo (birkaç ülke dahil değildir), Itella tarafından gönderilen Rusya ve Balarus , diğerleri Çin Post Airmail tarafından gönderilir.Teslim Süresi: Yaklaşık 7-15 iş günü.Bazı ülkeler 1-2 hafta gecikebilir.Biz temizlenmiş ödeme aldıktan sonra 5 iş günü içinde mal gemi.Geribildirim Memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz.Negatif geri bildirime eşit oldukları için lütfen bize 1, 2, 3, 4 yıldız bırakmayın.Bizim öğeler veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim ayrılmadan önce bize ilk temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Herhangi bir sorunu çözmek ve size en iyi müşteri hizmetlerini sunmak için elimizden geleni yapacağız.Hakkımızda Hem Çin anakarasında bulunan fabrika hem de Çin'deki en büyük çevrimiçi mağazalardan biriyiz.Hedefimiz son 3 yılda dünyanın en büyük online fabrikası ve mağazası olmak.Müşterilerimize istedikleri en geniş ve çeşitli ürünü sunarak heyecan verici ve yenilikçi olmayı hedefliyoruz.Bize ulaşın Herhangi bir sorunuz varsa, Ticaret Müdürü veya e-posta yoluyla bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen, ve biz mümkün olduğunca çabuk size cevap için elimizden geleni yapacağız.Tüm desteğiniz için teşekkürler!

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kullanmak Resimler
Form Tek
Tuval Paketleme Yöntemi sıvamak
Yapıştırma Alanı Tam
Elmas Şekli Kare
Desen Türü Manzara
Malzeme reçine
Renk sayısı fotoğrafa göre
Tarz Modern Tarz
Dış Ambalaj Renkli Kutu
Marka Adı Zhui Yıldızı
Çerçeve No