Eksik Şarkıcı Kurt Cobain, 5D Diy Elmas Boyama Çapraz Dikiş Kitleri Elmas Nakış Çapraz Dikiş Ev Dekorasyon WG2669

₺83.69 ₺60.27

  • Etiketler: cavali ev dekorasyonu, diamont boyama seti religiosa, lıuyutıng elmas boyama, büyük elmas boyama ev, torna tezgahları dıy, meşgul ev dekorasyonu, elmas boyama fehmarn, şapka kurt cobain, pijama kurt cobain, lapine elmas boyama
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: w120609

Tanım

modname = ckeditör

Eksik Şarkıcı Kurt Cobain, 5D Diy Elmas Boyama Çapraz Dikiş Kitleri Elmas Nakış Çapraz Dikiş Ev Dekorasyon WG2669

Mağazama Hoşgeldiniz Lütfen mağazamı Favori mağazaya ekleyin ve ürünü istek listesine ekleyin.Birçok sürpriz sizi bekliyor!Özellik: Tam kare/yuvarlak elmas boyama Uygulama: ev/otel/ofis dekorasyonu ve hediye Renk miktarı: 20-45 renk, bize kaç renk istediğinizi söyleyebilirsiniz.Matkap hakkında: 100% tam kare/yuvarlak matkap Malzeme: kare / yuvarlak reçine elmas Resim boyutu: herhangi bir boyut özelleştirilebilir Çerçeve hakkında: çerçeve yok, yerel satın alma çerçevesi tuvaline yapışma için gerekli tamamladıktan sonrapaket: Roll up, kırışıklıkları önlemek Paket şunlardır: tam matkap elmas, baskılı kumaş, araçları Diğer boyutları özelleştirmeniz gerekiyorsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Güzel Yuvarlak veya Kare taş desplay

Ev dekor gösterisi

DIY Elmas boyama üretim adımları a. Kutuyu/çantayı açın ve elmas çekme özel araçlarını kontrol edin.b. Kodlama sırasına göre düzenlenmiş reçine elmas rengini görüntüleyin.c. Yukarıdaki bant çizimini ortaya çıkarın, renk kodlamasına karşılık gelen birçok sembol göreceksiniz.d. Karşılık gelen renk kodlu kelepçeye göre karşılık gelen reçine kakma elmasları.e. önerilen bir tür reçine elmas bir set tamamlandı faster.f.In mükemmel bir elmas boyama oluşturmak için, her satır sembolünün tek bir yerde bir araya getirildiği çizimlerin sıkışmış kalması gerekmez diamonds.g.To çizimlerde iyi bir şekil kesin, düzleme monte edilmiş sıralı diziyi tutun yukarıdaki malzemeden.h. Ek yerleri düzgün karşı düz gerekir, çatlaklar yok.i. iyi bir dövüşten sonra, tutkalın karşılık gelen sembollerindeki boşluğun geri kalanı diamonds.j.To iyi bir elmas çizimi tamamlayın, uygun bir çerçeve seçiminize koyun (Bu ürün çerçeve içermez ).Not Bizim elmas boyama yarı-bitmiş vardır, çerçeve dahil değildir.Yapınız için elmas nakış araçlarını sağlayacağız.Ürünlerimiz en ucuz olmasa da, ürünlerimizin kalitesi en iyisidir!Bitirdiğinizde, resimlerinizin fotoğraflarını çekebilir ve bize gönderebilirsiniz, ti'yi tüm dünyadaki diğer alıcılarla paylaşacağız.Geribildirim Memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Lütfen olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın.Bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz.Negatif geri bildirime eşit oldukları için lütfen bize 1,2,3,4 yıldız bırakmayın.Bizim öğeler veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim ayrılmadan önce bize ilk temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Herhangi bir sorunu çözmek ve size en iyi müşteri hizmetlerini sunmak için elimizden geleni yapacağız.

Yorumlar

Anonymous

Biraz zaman aldı ama buna değdi

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Toptan Satış Türü Evet (>50 Adet)
Elmaslar Hakkında 100 % tam Kare ve Yuvarlak matkap
Tarz Modern Tarz
Set Türü Evet
Kullanmak Resimler
Kaynak Anakara Çin
Teslim Süresi Genellikle 15-35 gün, uzak yol daha uzun olabilir
ürün adı elmas boyama, elmas musiac, Elmas Nakış
Yapıştırma Alanı Tam
Renk sayısı 30-45
Tuval Paketleme Yöntemi sıvamak
Tuval Paketi Sıvamak, Kırışıklıklardan Kaçının
Dış Ambalaj kesekağıdı
Özellik bitmemiş, alıcı tarafından bitmiş gerekir, kendin yap
Malzeme Akrilik
Elmas Şekli Kare, Kare / Yuvarlak, istediğiniz gibi seçebilirsiniz
Özel veya damla nakliye Evet, Bırakarak veya özel hoş geldiniz
Desen Türü Portre
Çerçeve No
Form Ayrı
Marka Adı Doğu Çiçek Parkı
Kullanım Ev dekorasyon / Duvar çıkartmaları / hediye
Teknik Yüksek Kaliteli Baskı Makinesi