Eklem Kremi, Derin Nüfuz Sakinleştirici Merhem, Ve Giderici Krem Nöropati Ağrı Geri Diz Ayak El Ayak Bileği Eklem Kas

₺65.46 ₺45.88

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: w179569

Tanım

Mermi Noktaları:

- 【Ağrıları Yatıştırır】 Eklem Kremi kas, sırt, diz, dirsek ve eklem ağrılarını hafifletmeye, eklem şişmesini yatıştırmaya ve sertliği, fibromiyaljiyi ve karpal tünel ağrısını hafifletmeye yardımcı olur.

- 【Doğal Malzemeler】 Eklem Giderici Krem, hafif ve tahriş edici olmayan ve cilt dostu Doğal maddeler kullanır ve rahatsızlık belirtileri olasılığını azaltır.

- 【Hızlı Emilim】 Bu Kas Gevşetici Krem hafif dokulu, yağsız ve kullanımı kolaydır.absorb.It bir rol oynamak için cilde hızla nüfuz edebilir.

-【Uygulaması Kolay】 Uygun miktarda Diz Giderici Krem alın ve rahatsızlık bölgesine nazikçe uygulayın ve tamamen masaj yapana kadar masaj yapın absorbed.It uygulaması kolaydır.

-【Geniş Uygulamalar】 Dizler için Eklem Kremi, koşu, bisiklet, yürüyüş, kamp, dans, futbol, basketbol, voleybol, badminton vb.Kaynaklı dizler, omuzlar, eklemler, dirsekler ve boyun rahatsızlıkları için uygundur.

Açıklama: - Eklem Kremi kas, sırt, diz, dirsek ve eklem ağrılarını hafifletmeye, eklem şişmesini yatıştırmaya ve sertliği, fibromiyaljiyi ve karpal tünel ağrısını hafifletmeye yardımcı olur.

- Kas Rölyef Kremi hafif dokulu, yağsız ve kullanımı kolaydır . absorb.It bir rol oynamak için cilde hızla nüfuz edebilir.

Şartname: Durum: yeni yüksek kaliteli

Ürün kapasitesi: 20g

Ürün listesi:

1 * Ortak Krem

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Tip Ayak Yaması