Montessori Ahşap Petal Ağacı Yapı Taşları Oyuncak çocuk Gökkuşağı Topu Topu Çalışma Parça Bebek eğitici oyuncak Çocuklar için Hediyeler

₺245.32 ₺169.30

  • Etiketler: bardaklarda peg bebekleri montessori, ahşap eğitici oyuncak, Bloklar, ahşap oyuncaklar, ahşap duyusal oyuncakları sıralama
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: w333855

Tanım

Ürün Açıklaması : Adı : Montessori Ahşap Petal Ağacı Yapı Taşları Oyuncak çocuk Gökkuşağı Topu Topu Run Parça Bebek eğitici oyuncak Çocuklar için Hediyeler

Ürün malzeme: ahşap

Ürün boyutu: sku'ya bakın

Ürün ambalajı: opp torba

Uygun yaş: 5 yaş üstü Paket şunlardır: * 1 takım Yapı Taşları

Ürün fonksiyonu :

* Çocukların renk bilişini ve uygulamalı yeteneğini egzersiz yapın, çocukların konsantrasyonunu egzersiz yapmak için top oyununu yuvarlayın, erken eğitimi bulmacalayın. * Çok yeni bir tasarıma sahip bir oyuncak.Küçük top, bebeğin gözlerinin esnekliğini kullanmak için kulenin tepesinden kulenin dibine doğru yuvarlanır.Basit oyuncaklar, basit çocukçuluk, küçük bebekler tekrar tekrar coşkuyla oynayacaklar.

* Yaprakları parlak ve güzel, kırmızı, sarı, mavi ve yeşildir.Oyuncakları bir araya getirerek bebeğinizin uygulamalı yeteneğini kullanın, bebeğinize renkleri, sayıları ve dizileri tanımasını öğretin ve bebeğinizle bir araya gelin.

* Ürünün kendi başına monte edilmesi gerekir, bu da çocukların uygulamalı yeteneğini ve renk algısını kullanabilir.Ebeveyn-çocuk zamanı için mükemmel bir oyun.Not :

* Manuel ölçüm olduğundan, lütfen 1-3 cm'lik bir hataya izin verin, lütfen anlayın!

* Çekim açısı ve monitör farklı olduğundan, bazı hatalar olacaktır, lütfen anlayın!

Düşen yapraklar top oyunu, egzersiz çocukların görsel izleme yeteneği.Topun yukarıdan aşağıya doğru yuvarlanmasını izlerken, çocuğun görüşü topun pozisyonunun değişmesiyle döner ve hızlı rekabetçi oyun deneyimini yaşar.

Yapmak için ahşabı ve düşen yaprakların tasarımını seçin.Çok işlemli el cilalı, pürüzsüz açısal tasarım, güçlü ve sağlam malzeme, her detay özenle hazırlanmış ve oynanabilir.

Düşen yapraklar topundaki iz kendi tercihlerinize göre gerçekleştirilebilir.Yaratıcılıkla, düşen yaprak parçalarını dayanak noktasına yerleştirin.Düşen yaprakların boyutları, çocukların bilişlerini kullanmak ve boyutları ayırt etmek için farklıdır.

Top yukarıdan başlar ve çocuğun konsantrasyonunu artırmak için aşağı yuvarlanır.Topu iterken el gücünüzü kontrol etmeniz ve çocuğunuzun el-göz koordinasyonunu çalıştırmanız gerekir.

Düşen yapraklar renk bakımından zengin, yumuşak ve güzeldir, çocukların görsel gelişimini korur ve çocukların renk tanımasını, renk ayrımcılığını ve renk algısını geliştirir.

Düşen yapraklar top, şasi etrafında tasarım, büyük kapasiteli top toplama alanı.Top yukarıdan aşağı yuvarlandığında, sürekli olarak şasiye düşer ve oyunun bir sonraki turunu bekler.

Detaylı ekran:

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Sertifika CE
4 Top Oyunu Blokları
Kaynak Anakara Çin
Malzeme Odun
Tema Hayvanlar ve Doğa
destek Toptan
Paketleme Opp Torba
2 Mermer Sondaj Ağacı
Uyarı Ateşten uzak dur!!
Marka Adı YOAİNGO'NUN
Yaş Öner 4-6y, 7-12y, 12+y, 18+, 14+y
Model Numarası RY-W1386'nın sohbeti, yapı blokları
1 müzik ağacı
Barkod No
3 ahşap sondaj ağacı