DİNOZOR KAYA 3D DIY Metal Bulmaca Modeli Çok Kesme Yapboz Sevgilisi Arkadaşlar Için En Iyi Hediyeler Çocuk Koleksiyonu Eğitici Oyuncaklar

₺162.39

  • Etiketler: bilezik erkek eyfel kulesi, 3d bulmaca 3, not 4 kule kılıfı, babel iphone 8 kılıf, 3d bulmaca n, metal 3d bulmaca, parlak 3d bulmaca, eyfel kulesi kulak halkaları, gömlek gençler Eyfel Kulesi, eyfel kulesi kolye vintage
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: w406453

Tanım

Sipariş vermeden önce lütfen aşağıdaki bilgileri okuyun

1. Bu bulmacalar bittikten sonra mini, lütfen boyutunu kontrol edin clearly.Do geri ödeme istemeyin veya bize olumsuz geribildirim bırakmayın.

2. Sabırlı ve dikkatli modeli mükemmel yapar, her bulmacayı iyi göndeririz, Eğer hızlı bir öfkeniz varsa bu bulmacalar sizin için uygun değildir.

3. Nakliye ile biraz bükülme nedeni sınırlıdır, modelinizi etkilemez, eğer bir tamamlayıcıysanız, çevrimiçi alışveriş sizin için uygun değildir.

4. Yukarıdaki bilgiler sadece size daha iyi bir alışveriş deneyimi getirmek için kaydetti için, herhangi bir soru, lütfen bizimle temas kurmaktan çekinmeyin veya bize mesaj bırakın.

Ürün tanıtımı:

bu, ultra hassas lazer kesim ile üretilen yüksek kaliteli metal modeldir.Metal model, lazer radarı ile metal sızdırmazlığın ince işlenmesinin kullanılmasıdır ve daha sonra bükme, katlama ve ardından takma gibi metal işlem gibi parçalar çıkarılır, küçük avuç içi boyutunda bir dünya modeli oluşturabilirsiniz.

ürünler 1~3 adet bulmaca tahtası içerir, en basit ürün sadece bir parça bulmaca tahtasına sahiptir ve bitirmek için sadece 30 dakikaya ihtiyaç duyar, ancak en zor ürün 3 adet bulmaca tahtası vardır ve bitirmek için 3 saatten fazla zamana ihtiyaç duyar.

Yapıştırıcıya gerek yok, sadece kullanım kılavuzunda belirtildiği gibi ürünü monte edin, ancak makas ve pense hazırlayın, eğer küçük bir çiftiniz varsa, en uygun olanı olacaktır.

Tanım:

1.Tip: İnşaat Modeli Serisi 2.Renk: gümüş 3.Malzeme: Metal 4.Yaş Aralığı:>14 Yaşında 5.Bitmiş Ürün Boyutu: Aşağıdaki Resim Olarak6.Ambalaj: Zarf paketi 7.Cinsiyet: Unisex

Özellikler:

1.3 D Metal Bulmaca 2.Yüksek kaliteli Metal Malzeme. 3.Koleksiyon için uygundur. 4.Eğitici Oyuncaklar ve Hediyeler. 5.Ev Dekorasyon Modeli.

Yorumlar

Anonymous

Metalin kalitesi çok iyi değil. Yani fiyat düşük.

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Ürün 2 kara panter
Kaynak Anakara Çin
Uyarı yemek değil
Marka Adı METAL KAFA
Yaş Öner 14+y
Model Numarası P062-S
Ürün 3 Örümcek
Tarz Askeri
Bulmaca Tarzı 3D BULMACA
Ürün 1 Vatanseverlik
Türleri 3 adet kombine
Cinsiyet Üniseks