Tığ işi iğne halı nakış ipliği aksesuarları halı mandalı kanca kitleri dıy halı goblen kitleri karikatür baskılı yastık

₺791.42 ₺372.00

  • Etiketler: mandal kanca tuval hobbycraft, tembel susan çömlek çarkları, vintage kanca kitleri mandal, vw vento mandalı, yaprak baskı kumaşları kumaş, oturma odası halısı 5 8, moda halı yapımı, rhcp ıpex mandalı, leylak mandal kanca halı kitleri, halı tuval oturma odası
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: w356229

Tanım

KOKOKİE mağazasını ziyaret etmeye hoş geldiniz!

Sevgili arkadaşım, bu DIY öğe, paket tüm aksesuarları içerir, kendiniz bitirmeniz gerekir!Ve boyut gerçek boyut olarak 2-3 cm farklı olacak, özel boyut için lütfen her iki taraf için en uzun boyutu kontrol edin.Herhangi bir soru, lütfen bize ulaşın!

Stil resmi

Kaliteli tuval ve net renkler baskı

Pamuk ipliği

İngilizce Eğitimi

Paket şunlardır

Hediye paketi kutusu

Bitmiş eserler gösterisi

Sevkiyat

1, Biz sipariş sonra mal göndereceğiz about1 - 2 gün,çünkü bu özel ürün. 2,, Hızlı teslimat, ali standart teslimat veya E-cep ile göndereceğiz. 3, Daha fazla adet satın alırsanız ve ağırlığı aşarsa,ekspres,DHL/UPS/FEDEX vb.İle göndereceğiz. 4, Paketi aldığınızda herhangi bir sorunuz varsa lütfen bize ulaşın.

Iade ve değişim ve Geribildirim

Tüm öğeleri kontrol ve göndermeden önce iyi durumda paketlenmiş.Tüm müşterilerimizi memnun etmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.Herhangi bir nedenle memnun değilseniz, öğeyi iade veya değişim için aldıktan sonraki 7 gün içinde orijinal durumda bize iade edebilirsiniz.Öğeyi iade etmeden önce, ayrıntılı iade değişim talimatı için lütfen bizimle iletişime geçin.İade edilen ürünleri aldıktan sonra size geri ödeme yapacağız.Alıcı, öğeleri iade etmek için nakliye ücretini ödeyecektir.

Vizyonun için teşekkürler!

KOKOKİE mağazasının ana sayfasına geri dönmek için lütfen buraya tıklayın!https://www.worldtreat.com.tr/store/5054143

Yorumlar

Anonymous

Gösterdiklerinden birkaç yüz daha az, fotoğrafta büyük görünüyor ama küçük. Aksi halde mutluyum, kumaşın üzerindeki baskı geliyor. Çok hızlı kargo Satıcıyla iletişim kurmadım.

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Tema Üç Boyutlu Nakış Serisi
Kullanmak Noel, Ev, otel, Araba Koltuğu, Dekoratif, Sandalye
Tuval Örgü Kumaş
Renkler renkleri sırala
Tuval Baskı Yöntemi Renkli Baskılı Tuval
Tarz Avrupa ve Amerikan Tarzı
Paket Renkli Kutu
İplik malzemesi Pamuk
Malzeme Örgü Kumaş